Naša vizija
Obiteljska tvrtka koja svoj renome zadržava Isključivo kvalitetnim izvedbama i ispoštovanim rokovima.

dizajn
PARLOV UNA

Instalaterski radovi - voda
a

Bez vodovodnih instalacija život suvremenog čovjeka bio bi nezamisliv. Najčešće uopće ne razmišljamo kuda ta voda koju trošimo prolazi u kakvim su stanjima cijevi, ali kada cijev pukne svi znamo da je instalacija dotrajala i da vjerovatno treba izmijeniti čitave vodovodne instalacije u čitavom objektu.

Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili mijenjate stare potrebno je napraviti nacrt tih instalacija, bitno je i da li svi odvodi i dovodi ostaju tamo gdje jesu ili pomičete zato što vam odvod perilice rublja smeta za novu kadu ili jednostavno radite skicu gdje će vam šta biti u novoj kupaonici svakako dobro razmislite o cijevima i njihovom rasporedu.

http://www.dom.com.hr/images/kategorije/kategorija_37/1.jpg

Cijevi se ne mogu stavljati baš kako ste si Vi zamislili pa Vam stoga preporučamo da se posavjetujete s vodoinstalaterom oko postavljanja vodovodnih situacija. Postoje različiti načini sprovođenja vodovodnih instalacija i jednostavno nema provjerene kombinacije koja će biti vječna sve što se koristi to se i troši, a priče o različitim vodovodnim materijalima saznat ćete uz majstora koji će Vam postavljat cijevi.

Ono što bi ste trebali znati je da postoje različite vrste cijevi, od još uvijek prisutnih željeznih cijevi, preko bakrenih cijevi sve do najnovijeg sistema vodovodnih instalacija koji se izvodi plastičnim cijevima. Više o samim sistemima postavljanja i materijalima uskoro ćete moći saznati i ovdje, a s ostalim pitanjima obratite se vodoinstalateru.

http://www.dom.com.hr/images/kategorije/kategorija_37/2.jpg
Ukoliko ne znate gdje pronaći dobrog vodoinstalatera obratite nam se s povjerenjem. Naši suradnici javit će Vam se u najkraćem mogućem roku Žila kucavica svakoga objekta su instalacije.

Bilo da su to instalacije struje, vode ili grijanja bez njih nema ugodnog doma i ugodnog načina života.


http://www.dom.com.hr/images/kategorije/kategorija_37/3.jpg