Naša vizija
Obiteljska tvrtka koja svoj renome zadržava Isključivo kvalitetnim izvedbama i ispoštovanim rokovima.

dizajn
PARLOV UNA

Instalaterski radovi - grijanje
a

Dolaskom hladnijih dana svi sve više razmišljamo o sezoni grijanja. Stambeni prostor grijemo na različite načine i različitim sistemima grijanja. Klasika su kamini i grijanje na kruto gorivo, najčešće grijanje na drva koje je po mnogima i najkvalitetnije grijanje.

Zahvaljujući novim inovativnim rješenjima grijanje životnog prostora polako postaje znanstvena fantastika, a grijati se možemo gotovo na sve izvore energije.

Ni radijatori više nisu što su nekad bili, dizajneri su se i njima poigrali, a vaš prostor sada možete dekorirati i grijaćim tijelima u obliku, stupa, zida, ogledala, kugle, ili slike.Što odabrati i čime zagrijati prostor, ovisi isključivo o namjeni i površini prostora, vašim platežnim mogućnostima i željama. Pogledajte neka od rješenja koja se susreću po domovima.

Grijanje objekta moguće je riješiti i izvesti na nekoliko različitih načina. Grijanje prostora neizbježna je stavka svakog doma. U vašem objektu moguće ga je riješiti grijanjem na kruta goriva, grijanjem na plin, grijanjem na tekuća goriva ili grijanjem na struju, ovisno o tipu energenta na koji će se grijanje obavljati moguće je postaviti neku vrstu instalacija za grijanje, bilo da je riječ o jednoj jedinici za grijanje kao što je kamin ili o cjelokupnom sistemu centralnog grijanja koje može biti instalirano na solarno grijanje, grijanje na struju, peć na kruta goriva - drva i ugljen, bojler ili neki drugi sistem.

Bez obzira koji sistem odabrali Vaš dom biti će topao, no prava ušteda na grijanju ne dolazi samo sa grijaćom jedinicom već i sa kvalitetnom toplinskom izolacijom objekta.


grijanje